Министър-председателят Гълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва

...
Министър-председателят Гълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.
 
Завършва
Коментари Харесай

Гълъб Донев проведе среща с посланика на САЩ

Министър-председателят Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. одобри в Министерския съвет новия дипломат на Съединени американски щати в България Кенет Мертен. Премиерът Донев поздрави дипломат Мертен за назначението му в София и му пожела сполучлив и потребен мандат, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Министър-председателят акцентира отличните двустранни връзки и изрази убеденост, че България и Съединени американски щати ще продължат да работят за спомагателното активизиране на обичайно положителния разговор и развиването на съдействието във съвместен интерес. Премиерът напомни, че през тази година се навършват 120 години от установяването на дипломатически връзки сред двете страни. 

Министър-председателят Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. даде висока оценка за поддръжката на Съединени американски щати за модернизацията на българските Въоръжени сили и придобиването на нови качества, както и за постигането на енергийна диверсификация на страната и района. 



В рамките на срещата министър председателят Донев удостовери, че включването на България в Програмата за безвизово пътешестване (VWP) остава главен приоритет за страната ни. Министър-председателят означи също, че България разчита на поддръжката на Съединени американски щати в процеса на присъединение към Организацията за икономическо съдействие и развиване (ОИСР).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР